top of page
  • Redaksjonen

Velkommen til det elegante universet til eee gee


Dette er musikk for introverte.

Foto: Future Classic

eee gee er prosjektet til danske Emma Grankvist (eee gee).


Hennes elegante univers er et av paradokser - ting er ikke alltid det de ser ut til. Nakent og ærlig, skriver hun sanger om hjertesorg og om det å ikke føle seg bra nok mens hun egentlig har trukket vinnerloddet og vet akkurat hvordan heldig hun faktisk er i verden.


Det er musikk for introverte, som hele tiden er presset inn i den ubehagelige ekstroverte måten av hvordan verden fungerer.

eee gee er allerede på vei til å bli en av de neste store artistene fra Danmark. I fjor ble hun utropt til årets nykommer av låtskriverprisen, signerte med det legendariske labelet Future Classic og vært på tung rotasjon på dansk P3. Nå tar hun steget inn i Norge, og flere festivaler har allerede meldt sin interesse. Nylig slapp hun sitt debutalbum Winning.

eee gee lever i den komplekse verdenen til en ung kvinne prøver å finne veien. Hennes overbevisende historiefortelling om kjærlighet, livet og alt i mellom skaper en relaterbar øyeblikk i hver sang.


Emma sier selv:


Det er musikk for introverte som hele tiden blir presset inn i den ubehagelige ekstroverte måten av hvordan verden fungerer.

bottom of page