top of page
  • Redaksjonen

Vaarin maler med lyder og ord.


I sin nye singel Chasing Happy jakter hun egen lykke.

Foto: Made Records

Som et renessansemaleri, en fransk soloppgang, eller en gammel Hollywood-diva. Vårin Strand har en gammel og elegant sjel.  


Av og til er jeg min verste fiende, noen ganger knekker jeg i reisen mot tilstanden hvor jeg tilfredsstiller alle rundt meg, også meg selv.

Når jeg skriver musikk er jeg litt som en maler. Jeg maler med lyder og ord, noen ganger abstrakt, noen ganger detaljert, men alltid ærlig. Jeg lever livet mitt, etter å ha vært nær døden. Jeg er et individ, omgitt av andre individer. Jeg maler melodiene av bildene som dukker opp i hodet mitt. Tankene, relasjonene, mørket, lyset, mennesket, minnene. Det er det tekstene mine handler om: Livet.


Alle vet jo at livet er ikke alltid a piece of cake. Det handler Chasing Happy om.


Frykt, angst, stress og jag, det er også meg. Av og til er jeg min verste fiende, noen ganger knekker jeg i reisen mot tilstanden hvor jeg tilfredsstiller alle rundt meg, også meg selv. Jeg snakker til meg selv i denne låten. Noen ganger kan jeg føle at jeg har mistet kontakten med den delen av meg som er glede, lykke og lettere å bære. Denne låten handler om jakten etter denne delen i meg. Og det fine og håpefulle med denne låten er at denne delen finnes.
bottom of page