top of page
  • Redaksjonen

Utrolig vakkert om det perfekte breakup fra thea wang


Emosjonell og intens låt fra hennes kommende album.

Foto: Louise Hvas

I dag slipper thea wang en fantastisk ny låt. Låten Jennifer etablerer seg selv umiddelbart med sitt emosjonelle og intense lydbilde, og thea blir akkompagnert av subtilt gitarspill mens hun forteller historien om Jennifer gjennom sin gripende og vemodige vokal.


Det viktigste for denne personen er å se Jennifer lykkelig og fri til å dra dersom det er det hun virkelig ønsker.

Basert på et hjerteskjærende trekantforhold, forteller thea hvordan figuren Jennifer har et forhold bak ryggen til hovedpersonen.


Jeg så naboens konfrontasjon og forestilte meg det ultimate bruddet der hovedpersonen er (nesten utrolig) glad for at partneren blir forelsket bak ryggen hennes. Det viktigste for denne personen er å se Jennifer lykkelig og fri til å dra dersom det er det hun virkelig ønsker.

Med Theas evne til å skrive låter som dykker ned i de dypeste menneskelige følelser, viser denne singelen en låtskriver som snakker direkte med Jennifer. Som trøster henne og forteller henne at fremtiden vil være fin, gjennom de engleaktige tonene både i vokalens lysere og dypere toner.


Jennifer følger i fotsporene til Theas to første singler Tell Me About It og While He Is Still Asleep, og fullfører en trilogi av hjerteskjærende narrativer fortalt av artisten gjennom sin sammenblanding av tradisjonell akustikk og moderne elektronikk som vil være å høre på hennes kommende album.bottom of page