top of page
  • Redaksjonen

Tomines avsluttende statement


Dead To Me får æren av å avslutte debut-EPen til Tomine Harket.

Foto: Sara Tonning

Og så blir sirkelen sluttet, i historien Tomine har fortalt oss gjennom låtene hun har gitt ut de siste månedene. Vi har møtt en vi liker, vi har flørtet og hatt det gøy, vi har blitt kjærester, det gikk surt, vi følte oss som søppel, vi reiste oss, og vi har det bra igjen. Morsomt nok kommer tvilen og bekymringene krypende tilbake. For har du valgt riktig? Men det er ingen vei tilbake nå, og Tomine gjør det veldig klart på sin nye singel. Dead To Me får æren av å avslutte debut-EPen hennes, og med dette avsluttende statementet har hun tatt oss gjennom all faser i et mislykket forhold.


–Jepp, been there, done that...probably gonna be there again.

Denne EPen er dog ingen revansj. Det er en vel gjennomtenkt lytteopplevelse - selv om nesten alt oppsto ved tilfeldighet:  For meg er det alltid ganske tilfeldig, alle prosjekter jeg gjør, og hver gang jeg er fornøyd med noe - så er det aldri godt planlagt. De fleste sangene her, er om ting jeg gikk gjennom rett før jeg dro til Berlin for å skrive. Så det var veldig relevant for meg på den tiden.

Uansett om du er på jakt etter den ekte kjærligheten eller bare en flørt, kan du henvende deg til det i sangene på EP-en og muligens få dem til å spare deg for litt drama. Du vil lytte og nikke, for alt er veldig lett å relatere til. "Jepp, been there, done that...probably gonna be there again," tenker du kanskje. Og når den tid kommer, lener du deg tilbake, sukker et stille sukk - og trykker på play en gang til.bottom of page