top of page
  • Redaksjonen

Tomine Harket med ny låt


Retter en pekefinger i fjeset til alle som vil snakke deg ned.

Foto: Sara Tonning

Med forrige single, About You nådde vi bunnpunktet med hyperventilering, panikkanfall, og et hjerte som føltes som det skulle sprenge. Nå er det på tide å reise seg igjen, innse hva du er verdt, og hvem som er den gode og hvem som er den onde. Du må leve videre, selv om det gjør vondt.​


Den handler om at jeg har kontroll og endelig er på et godt sted i livet, for jeg følte meg miserabel i så lang tid.

I'm Gone slippes imorgen, fredag, og kom ut fra hennes første låtskrivesession i Berlin. 


Jeg følte meg bra den dagen, hadde troen på meg selv, tenkte 'OMG jeg er genial, jeg må skrive om hvor fantastisk jeg føler jeg er.' Vi skrev den på en time. Den handler om at jeg har kontroll og endelig er på et godt sted i livet, for jeg følte meg miserabel i så lang tid, ler Tomine da hun snakker om denne no-bullshit-låten.


Syng denne til deg selv i speilet. Rett en pekefinger i fjeset til alle som vil snakke deg ned. No more!
bottom of page