top of page
  • Redaksjonen

Tomine Harket 100 % på egne ben.

Oppdatert: 27. mar. 2020


Not Together, Together er første smakebit fra kommende EP.

Foto: Sara Tonning

Frem til nå har Tomine Harket vært en feature artist det meste av hennes musikalske liv. Nå gir hun oss sitt første store musikalske statement som er 100% hennes egen visjon. Nå skal Tomine Harket skinne på egenhånd.


Jeg tror aldri jeg kunne skrevet om ting som faktisk ikke har skjedd meg, for da kunne jeg ikke relatert til det.

Not Together, Together er alle første singel ut fra hennes kommende EP.


-Jeg tror aldri jeg kunne skrevet om ting som faktisk ikke har skjedd meg, for da kunne jeg ikke relatert til det.


De fem sangene på debut EPen skildrer reisen i forhold som har gått sure, den første tiltrekningen, det første øyeblikket når hun ser at det ikke funker, panikkanfallet, og hvordan hun reiser seg fra asken. Alt begynner med Not Together, Together.


«Vibbene er gode, alt er chill. Ingen av dere ønsker å kalle dere kjærester»
bottom of page