top of page
  • Redaksjonen

Theodor Lucero med låt og festivalspot


Lisa Moore handler om å satse på noe man har tro på.

Foto: Jacob Sæterøy

9.juni slapp Theodor Lucero sin andre singel etter at han signerte med Weareonit i fjor sommer. Låten heter Lisa Moore. Dette er også andre låt fra hans kommende debutalbum, som slippes i høst. Dagen etter singelslippet, åpner han lørdagen på Vidsyn Musikkfestival.


–Jeg var lei av å bare skrive kjærlighetssanger, og tenkte at jeg må jo ha noe annet å snakke om i låtene mine.

Lisa Moore representerer et friskt pust i låtkatelogen, en sang om handler om mer enn bare kjærlighet og som ikke er basert på en ekte person, men en fiktiv karakter skapt av bandet.

Jeg var lei av å bare skrive kjærlighetssanger, og tenkte at jeg må jo ha noe annet å snakke om i låtene mine. Så vi endte opp med å skape Lisa som dro til Paris med gitaren sin, og utforsket hvordan folk rundt henne ville reagere på drømmen hennes. Foreldrene, vennene og bestemoren.


Inspirert av band som The Beatles og Beach Boys, blander Lisa Moore elementer av klassisk rock og indiefolk med moderne digitale elementer. Fokuset er på detaljerte gitararrangementer og en fengende melodilinje, som sammen fanger essensen av den sterke og inspirerende karakteren Lisa.


Theodor Lucero har raskt blitt en konsertsnakkis, kjent for sine energiske konserter med en ukonvensjonell setup med tre gitarer, bass, vokal og trommer, og som ofte ender i allsang. Musikken fokuserer sterkt på dynamikk, gode tekster og fengende melodier. De har spilt inn et album, som vi begynner å høste fruktene av nå, og de har turnert langs hele norskekysten. I fjor sommer vant de prisen både for beste gitarist og beste trommisEggstockfestivalen, hvor både musikkbransje og publikum vekselsvis måpte og jublet gjennom hele konserten.


Heldigvis er dette bare starten på et spennende år for Theodor Lucero og hans band. Flere singler slippes på andre siden av sommeren, før det hele kulminerer til hans debutalbum som vil lyse opp mørketiden på slutten av året.

bottom of page