top of page
  • Redaksjonen

The Factory med ny, fengende single.Hør låten fra bandet som vil bli like store som a-ha.

Foto: Kristian Dale

Norske The Factory har allerede rukket å gjøre seg bemerket på det franske musikkartet gjennom avspillinger på flere radiostasjoner og TV-kanaler (MTVhits, MCM og Cstar). De har også spilt flere konserter i landet, senest foran 2000 publikummere i legendariske Salle Pleyel i Paris.


–...et band som skriver og produserer moderne popmusikk med innflytelser fra hiphop og RnB.

I flere år har medlemmene bodd i samme leilighet i Oslo, med ett og samme mål; å lage låter i verdensklasse. De skal bli det største pop-bandet fra Norge siden a-ha!


Bandet ble imidlertid startet leeenge før det - allerede da medlemmene var 10 år gamle. Siden da har de gått fra å skrive håpløse rockelåter om skolefag og å rydde rommet, til å bli et band som skriver og produserer moderne popmusikk med innflytelser fra hiphop og RnB.


Nå slipper bandet den funky, moderne og catchy låten Fall out of love, en låt som handler om å være oppslukt av noen som er i et destruktivt forhold.


Fall out of love er spilt inn og produsert på soverommene til de fire barndomsvennene og er mikset i Nashville av John Rausch (Taylor Swift, Pink, Florence and the Machine +++).bottom of page