top of page
  • Redaksjonen

The Blue Gap om vanskelige forhold.


Episode to av vårens singeltrilogi er ute i dag.

Foto: Raindrops Music

The Blue Gap slipper en trilogi av låter denne våren. Først ut var Tell Me Why, og nå er det på tide å gjøre seg klar for neste kapittel.


Alt handler egentlig bare om kjærlighet og forhold.

Think I`ll Leave handler om forhold og hvor vanskelig akkurat det kan være. Den drømmende, melankolske melodien i kombinasjon med en kraftfull rytmeseksjon, tar sikte på å fylle lytteren med håp, enten man er ute på joggetur eller man sitter på en overfylt buss. Alt handler egentlig bare om kjærlighet og forhold.


The Blue Gap er en Oslobasert pop-duo som skulle ønske de var unge på åttitallet. Begge medlemmene, Ruben Oma (Ida Maria, Josefin Winther, Tom Roger Aadland, Garness, Shining) og Christian Bjotveit Fonneland er frontvokalister, og lydbildet spenner seg fra det helt lavmælte til noe som tendenserer mot grandios poprock. Ved å mikse analoge og elektroniske lyder, jakter bandet virkelig nostalgien fra et tiår de aldri selv fikk oppleve. Duoen har skrevet, spilt inn og produsert låtene selv, fra sitt hovedkvarter i Oslo. The Paper Kites, HONNE, Foy Vance og S.Carey er noen av artistene som har inspirert og berørt bandet.


bottom of page