top of page
  • Redaksjonen

Sunflower Bean vil nyte det som er ekte


Baby Don't Cry er deres første nye materiale i 2021.

Foto: Lucky Number Music

New York-trioen Sunflower Bean—Julia Cumming (hun), Nick Kivlen (han), and Jake Faber (hen/de)—slapp sitt andre album Twentytwo in Blue i 2018, som fløy til himmels med en finfin plass på UK Top 40-listen, og de fulgte kjapt opp med King of the Dudes EP året etter (som blant annet inneholdt Radio 1-listede Come For Me) og stand-alone singlen Moment In The Sun i 2020.


Noen ganger kan til og med triste sanger gi den den varme følelsen av håp

Siden da har bandet har bandet spilt med Bernie Sanders og The Strokes i New Hampshire, Cumming dukket opp på Yves Tumors Strawberry Privilege og Manic Street Preachers sin The Secret He Had Missed, og bandet har vært på turné med både Beck, Cage the Elephant, Interpol, Courtney Barnett og flere, samtidig som at de også har spilt utallige internasjonale festivaler.


Nå vender bandet tilbake med sitt første nye materiale i 2021. Sammen med nyheten om turnédatoer i UK, slipper de også en helt ny låt med tittelen Baby Don’t Cry, som hadde premiere på Radio 1 tidligere i kveldsom ‘Hottest Record In The World’. Låten er skrevet av bandet, produsert og mikset av UMO’s Jacob Portrait og spilt inn delvis i Electric Lady Studio og delvis i Sunflower Bean Studio.

Baby Don’t Cry, er ute på Lucky Number, og er en riktig så spennende smakebit på hva du har i vente fra Sunflower Bean i 2022.


Bandet har følgende å si om den nye låten;


-Så mange ting i våre liv er bruk og kast. Innhold og nyheter konsumeres og kasseres, og etterlater oss uoppfylte. Baby Don’t Cry handler om å nyte det som er ekte. Tingene som er rett foran deg er det som gir mening. Noen ganger kan til og med triste sanger gi den den varme følelsen av håpbottom of page