top of page
  • Redaksjonen

Sunflower Bean klarte ikke å vente


Slipper single og video DAGEN FØR ALBUMRELEASE.

Foto: Lucky Number

New York-trioen Sunflower Bean, vokalist og bassist Julia Cumming (hun/henne), gitarist og vokalist Nick Kivlen (han/ham), og trommis Olive Faber (hun/de), gjør seg klare til slippet av deres lenge etterlengtede nye album Headful of Sugar, ute i morgen.Er det en drøm? Er det multiverset? Det blir opp til seeren å avgjøre.

For å feire slippet, tjuvstarter de i dag og slipper den nye singelen In Flight. Nick Kivlen har følgende å si om låt og video:


Denne låten er en romantisk visjon om å møte en elsker, stikke av sammen, og tre inn i en ny, farlig verden. Det er mindre trygt, men også mindre kvelende. Videoen følger meg gjennom en serie av twilight-zone-aktige uhell mens jeg forsøker å bli sett eller forstått. Ting blir bare bedre når jeg finne likesinnede mennesker. Er det en drøm? Er det multiverset? Det blir opp til seeren å avgjøre.

Headful of Sugar slippes 6.maiLucky Number, og følger Sunflower Bean

mens de navigerer seg gjennom både smerten og ekstasen i det moderne amerikanske samfunnet.


-Ingen lover deg morgendagen, ingen lover deg turné, ingen lover deg popularitet, god helse eller penger. Hvorfor ikke skape det du vil skape på egne premisser? Hvorfor ikke lage en plate som får deg til å ville danse? Hvorfor ikke lage et album som får deg til å ville skrike?, spør Julia Cumming.


Headful of Sugar et psykedelisk rush designet for å spille høyt med vinduene nede, og er produsert og mikset av UMOs Jacob Portrait, spilt inn av Olive Faber og Portrait, både i Electric Lady og Sunflower Bean Studios.


Sunflower Bean er kjente for sine enestående liveopptredener, som har gitt dem spots på svære festivaler som Glastonbury, Governors Ball, Bonnaroo, Lollapalooza, Reading & Leeds, og turnéer med artister som Beck, Cage the Elephant, Interpol, Courtney Barnett, The Pixies, The Kills, DIIV, Courtney Barnett, og Wolf Alice. De varmet til og med opp for Bernie Sanders under forrige valgkamp i USA. Nå gjør bandet seg klare for å komme seg tilbake på veien med en massiv vårturné i forbindelse med Headful of Sugar.


bottom of page