top of page
  • Redaksjonen

ST. NIKLAS synger om sene kvelder.


Indiepop-artisten med andre smakebit fra kommende EP.

Foto: Lars Evanger

Fire år etter suksessen med C-O-O-L EP, er St. Niklas endelig tilbake med nye toner!


Den forrige EPen ble skamrost av NRK Urørt, og løftet frem av musikkblogger og spanske maratonløpere(!!), noe som akkumulerte over en million streams på Spotify alene, og lå høyt oppe på Spotify Viral både i Norge, Sverige og Spania. Hele tre av låtene på C-O-O-L EP hadde premierer på P3, og noen av låtene hadde rotasjon både på P1 og P3..


Savnet etter noe, eller noen, kan bli så sterkt at hjernen spiller mind games med seg selv, og du stiller deg selv konstant spørsmålet: Kunne jeg, eller burde jeg gjort noe mer?

Hans nye single Late Nights følger opp P3-listede Rebels, og også denne er hentet fra hans nye EP Your Imperfections Make Me Even More Obsessed With You, som slippes i mai og er et resultat av samarbeid med en rekke ulike produsenter og låtskrivere, både hjemme i Norge, i Sverige og i London og Newcastle.

-Når jeg skrev Late Nights ønsket jeg å sette ord på den følelsesmessige rollercoasteren etter et samlivsbrudd. Den dagen man våkner opp, helt alene og kjenner på savnet av noe som en gang var. Savnet etter noe, eller noen, kan bli så sterkt at hjernen spiller mind games med seg selv, og du stiller deg selv konstant spørsmålet: Kunne jeg, eller burde jeg gjort noe mer?

Siden suksessen han hadde med forrige EP, har han skrevet et utall låter som han har forkastet, mens han har tatt seg tid til å snekre sammen en ny utgivelse med kremen fra disse fire årene. Samtidig har han vært låtskriver for flere andre artister, blant annet på Tomine Harket sin Breathing Better.

Late Nights ble droppet på Raindrops 2.april.
bottom of page