top of page
  • Redaksjonen

Snowfox Noisy på egen dialekt


Duoen fra Odda omtales internasjonalt.

Foto: Julia Filipovskaya

Etter fem år som band, slapp duoen Snowfox Noisy endelig sin første låt på norsk. Låten heter Einaste Ho Ønska Seg, og har et lydbilde som kan beskrives som en blanding av Ka2, Kjartan Lauritzen og Tame Impala. Og Lothepus (siden de har samme dialekt, er fra samme sted og de eneste andre i Norge som synger på oddisk).


Deres forrige singel Fire har blitt beskrevet som “engasjerende, vakker og solid som stål” av Robert Ham, tidligere skribent for Rolling Stone Magazine.

Låten ble også plukket opp i en av reklamefilmene til Tegnehanne, en av Norges fremste illustratører, i tillegg at den ble omtalt i et av Sveriges største musikkmagasiner.


Før pandemien brøt ut, ble vi hyret inn last minute for å ta over en gig-spot for Kamelen fordi han måtte i fengsel. 300 galne fans og super stemning.

Snowfox Noisy er studioprodusentene Eirik Bøen Gravdal og Herman Eide fra Odda. En duo som spiller varierte pop-låter i krysningene mellom elektronika, funk og sommerlig house, og på spørsmål om hva Einaste Ho Ønska Seg handler om, svarer Gravdal;


–Låta handler om en selvstendig dame. Einaste Ho Ønska Seg og de to neste låtene omhandler folk og fe vi har møtt på fest i Odda.


Men kan dere fortelle oss noe som ikke alle vet om dere?


Før pandemien brøt ut, ble vi hyret inn last minute for å ta over en gig-spot for Kamelen fordi han måtte i fengsel. 300 galne fans og super stemning.bottom of page