top of page
  • Redaksjonen

Samana Rising annonserer etterlengtet debutalbum

Oppdatert: 3. apr. 2020


Førstesingelen Another Day er ute i dag.

Foto: Haukelid Foto

Hør førstesingelen fra Samana Risings lenge etterlengtede debutplate Days Without You

Singelen heter Another Day og kommer med egen, snerten musikkvideo. Dens spennende blend av pop, rock, soul og blues, gjør den til en god representant for resten av albumet, som slippes 20.april.


a masterpiece of a track which you’d have a hard timecomparing to any other contemporary act on the scene to date.

Another Day har en melankolsk tekst som handler om tap og savn. Videoen er regissert av Thomas Gaudland og Aleksander Fredriksen.


Samana Rising slapp debutsingelen Time To Wake Up i 2017. Låten, som ble mikset og produsert av Peter Michelsen fra Donkeyboy ble Ukens Single i Aftenbladet og fikk bra med rotasjon på lokale radiostasjoner. Året etter slapp de Dizzy som ble også ble anbefalt av Aftenbladet, og ble omtalt som «a masterpiece of a track which you’d have a hard timecomparing to any other contemporary act on the scene to date» av A&R Factory, mens Emergingindiebands.com sa at «wherever they are pointing their toes Samana Rising are able to deliver their own twist to theblend».


Når de nå er klare for å slippe debumet, som er spilt inn i Storyteller Recordings med Jørgen Manke bak spakene, har de fått god hjelp fra både strykere og korister på de fleste av låtene, noe som setter stort preg på lydbildet og som virkelig krydrer rockescenen anno 2020.bottom of page