top of page
  • Redaksjonen

Porter Robinson med gladlåt


Musician er hentet fra den kommende platen Nurture.

Foto: Dan Regan

Den kritikerroste vokalisten, låtskriveren og produsenten Porter Robinson slipper sin nye låt, Musician i dag. Låten er hentet fra Nurture, Robinsons første album på syv år, ute 23.april via Mom+Pop.


-Musician er en av de siste låtene jeg skrev til Nurture. Låten er ment å føles som en slags feiring, som om jeg frydes i gleden av nyfunnet inspirasjon. sier Porter. Dersom resten av Nurture handler om meg som prøver å finne håp for fremtiden, er Musician en feiring av det håpet som har materialisert seg. Det er en feiring av platen i seg selv, egentlig. Det er også der tittelen kommer fra. Det er litt sånn ok, jeg star støtt nå og jeg vet at jeg virkelig kan gjøre det her nå. Og jeg prøvde egentlig bare å kaste alle mine regler og bare ha det så gøy som mulig. Ironisk nok er dette den minst triste låten på platen, men det er denne låten som får meg til å gråte. Dette er den gøye. Jeg høres bare så sykt glad ut her.


Dette er den gøye. Jeg høres bare så sykt glad ut her.

Musician følger i fotsporene til “Look At The Sky”—som klatrer på alternativ radio verden over, og som FADER mente “might be the best song Porter Robinson's ever written” og Entertainment Weekly hyllet som “victory pop at its finest;” Mirror, som The FADER kalte en “musical panacea” på deres Best Songs of 2020 liste, Get Your Wish, hyllet av Pitchfork som “a joyful return for Robinson, one that expands the scope of his music while bringing him back down to earth;” og Something Comforting,” som viser Porter i en slags melankolsk, instrospekt reise, som svinger mellom tung og kraftig produksjon, og dempet instrumentering.bottom of page