top of page
  • Redaksjonen

Nyaki om besettelser og dårlige vaner


Østfoldingen med siste singel fra kommende EP.

Foto: Charlotte Mathiesen

Selv om Oslobaserte Nyaki har vært å se på både store og små arenaer i mange år, var det først i 2016 hun etablerte seg under det artistnavnet. Det siste året har man kunne høre hennes første låter som soloartist, og nå kommer siste spor fra EPen hennes. Låten heter Vice og handler om å være besatt av en person.


Man begynner etterhvert å handle helt irrasjonelt fordi man er helt besatt av en person og hele greia blir en dårlig vane.

Susanne forklarer det vel best selv;


–Vice betyr dårlig vane. Dårlige vaner kan være mye forskjellig som røyking, drikking av alkohol eller gambling, men det kan også være at man er besatt av en person. Man føler man bare mååå ha denne ene personen. Jeg tror flere har kjent på denne følelsen en gang i livet, og at man kan kjenne seg igjen! Man begynner etterhvert å handle helt irrasjonelt fordi man er helt besatt av en person og hele greia blir en dårlig vane


Susanne (som hun egentlig heter) var også å se på scenen i UK i høst, hvor hun spilte konsert sammen med den britiske artisten og låtskriveren Jack Hawitt. De to ga også ut hennes debutsingle sammen – den nydelige duetten Dark Hotel, som har blitt streamet nesten en kvart million ganger nå.


Singelen er, som resten av EPen, produsert av Kastel fra Nora Collective. Låten viser også Nyakis imponerende vokalprestasjoner og store spekter.bottom of page