top of page
  • Redaksjonen

Ny musikkvideo fra Little Simz


Låten om hennes fraværende far har fått sin egen video.

Foto: Nwaka Okparaeke

I går kveld delte Little Simz videoen til den majestetiske, glødende I Love You, I Hate You, midtpunktet av hennes bejublede album Sometimes I Might Be Introvert. Videoen speiler sårbarheten og følelsene Simz uttrykker på låten, og følger en ung mann og kvinne, mens de konfronterer fortidens ansikter og reflekterer over seg selv gjennom kunst. Videoen til I Love You, I Hate You følger i fotsporene til de forrige visuelle godbitene til låtene Introvert, Woman og den Obongjayar-assisterte Point And Kill.


Flo spurte meg, hva elsker du og hva hater du? Jeg visste svaret med en gang, men jeg var fast bestemt på at jeg ikke ville snakke om det.

I Love You, I Hate You omhandler så vanskelig materiale at Simz først nektet å skrive den.


Flo spurte meg, hva elsker du og hva hater du? Jeg visste svaret med en gang, men jeg var fast bestemt på at jeg ikke ville snakke om det.


Spøkelset fra fortiden som hun ikke ville snakke om? Hennes fraværende far. “Is you a sperm donor or a Dad to me?” spør hun mens et funky gitarriff gir plass til livlige strykere og et rørende kor-klimaks. “My ego won’t fully allow me to say that I miss you” inrømmer hun. “A woman who hasn’t confronted all her Daddy issues.” Til tross for hvor håndgripelig hennes sinne og sorg er, er det ved å jobbe gjennom følelsene sine at Simz finner et form for svar. I det siste verset konkluderer hun; “I’m not forgiving for you, man, I’m forgiving for me."


Siden slippet av Sometimes I Might Be Introvert forrige måned, har Little Simz spilt på The Tonight Show with Jimmy Fallon, NPR's Tiny Desk Concert og Live on KEXP, delt et ekslusiv remix av henne låt "Venom" til Marvels nye storfilm Venom 2: Let There Be Carnage, i tillegg til at hun faktisk er med i filmen, OG annonsert sin 2022 North American Fall Tour.


Men før hun skal på turné i USA, kan du se henne i Norge! Hun spiller nemlig på Rockefeller 13.januar.

bottom of page