top of page
  • Redaksjonen

Ny låt og musikkvideo fra Ane Brun.


Før helgen slapp Ane Brun låten Trust. Nå er den rørende musikkvideoen her.

Foto: HES

Trust er en sang om å forkaste tvil, og heller dyrke troen på at ting kommer til å bli bra. Den var først skrevet som en romantisk sang, men i den usikre tilstanden verden befinner seg i nå, så har sangen brått fått en bredere mening.


Å lage denne musikkvideoen har vært en av de fineste opplevelsene jeg har hatt i karrieren.

I forkant av lanseringen, inviterte Ane noen av sine følgere på Instagram til en digital før-lytte-fest. Hun åpnet et video-chatrom som hun kalte TRUST, og gjennom fire show på en time hver, møtte hun totalt over 100 personer fra alle kanter av verden.


Vi hadde veldig fin prat både før og etter at vi hadde lyttet til min nye sang. Mange av personene som logget seg på var alene i sine hjem, eller med sin katt, hund eller sin partner eller familie. Noen oppholdt seg i utlandet, langt unna familie og venner. Flesteparten var isolert fra verden utenfor som følge av denne vanskelige situasjonen. Det var derfor helt magisk å samles på denne måten for å oppleve det sterke fellesskapet mellom mennesker over hele verden, forteller Brun.


Vi er i ukjent territorium akkurat nå. Ingen vet nøyaktig hva som venter i de neste månedene. Det vi vet er imidlertid at vi skaper vår fremtid i de viktige valgene vi tar fremover. Det vil være stor etterspørsel etter menneskehetens beste egenskaper fremover; innovasjon, endringsvilje, kreativitet, raushet, tålmodighet, medfølelse og hjertevarme, fortsetter hun.
bottom of page