top of page
  • Redaksjonen

Ny låt fra effektive Tomine Harket.


Du kan faktisk høre henne gråte på den nye singelen.

Foto: Sara Tonning

Fram til nå har alt vært et morsomt spill. Flørting, nytelse, ingen forpliktelse. Trykk play på "About You", og vi er over i et nytt stadium. Det stadiet i et forhold der ting går virkelig galt. Så galt at hjertet ditt hamrer, og du bare har ett ønske: Det må ta slutt.


Du kan faktisk høre at jeg gråter i slutten av sangen.

About You er definitivt den mest emosjonelle sangen her.​ ​Vi var i et studio i London, og låtskriveren var veldig åpen, som meg, så jeg begynte å fortelle henne om eksen min, hvordan det førte til mitt første panikkanfall etter at vi gikk fra hverandre, at jeg kom hjem en sen kveld og innså hvor alene jeg faktisk var. Jeg startet å hyperventilere, det føltes som om hjertet skulle sprenge ut av brystet, og jeg ringte mamma fordi jeg helt seriøst trodde jeg skulle dø. Norma (låtskriveren) skrev alt dette ned, og så begynte hun å synge historien min til meg. Jeg begynte å gråte. Du kan faktisk høre at jeg gråter i slutten av sangen. Hun tok nemlig opp reaksjonen min da hun sang den for meg første gangen.


T​omine ler. Å skrive disse sangene har hjulpet henne å få disse opplevelsene ut av systemet sitt.


Fremdeles sliter jeg noen ganger med følelsene som er igjen etter dette forholdet, men det er som å skrive et brev og brenne det. Når jeg gir ut låten, så er jeg ferdig. Punktum.
bottom of page