top of page
  • Redaksjonen

Nussy glitrer i sin nye video


Norgesvennen kjører høy glamfaktor i musikkvideoen til Sahara.

Foto: Ainsley Hutchence

For få uker siden slapp Nussy singelen Sahara, en låt som rett og slett handler om jakten på meningen med livet. Nå følger dem australske norgesvennen opp med en fresh musikkvideo.


Det som opprinnelig var location ble stengt ned, og vi måtte hatt mange flere crewmedlemmer på sett, noe som selvfølgelig var umulig på grunn av reglene med sosial distansering.

Da vi spurte henne om singelen fortalte hun at hun var på en introspektiv reise da hun skrev den. Til tross for at glitter og discolys står sterkt i videoen, underbygger den likevel denne søkenen.


Når vi spør henne om hvordan musikkvideoen ble til, forteller hun at coronaviruset allerede hatt brutt ut da de skulle lage video, noe som gjorde at de måtte planlegge den på nytt.


Vi hadde ingen mulighet til å gjennomføre den innspillingen vi egentlig hadde planlagt. Det som opprinnelig var location ble stengt ned, og vi måtte hatt mange flere crewmedlemmer på sett, noe som selvfølgelig var umulig på grunn av reglene med sosial distansering.


Etter å ha kommet frem gjennom den fruktbare musikkscenen i Melbourne, Australia, har Nussy sunget seg frem fra små konserter i mørke bakgater til store, skinnende elektronikafestivaler med en stemme som både flørter med øregangene og gjør deg trist i hertet. Hun har fått stor oppmerksomhet for sine elektriske live-shows, gang etter gang. Og i tillegg til en lang rekke med konserter hjemme i Melbourne og Australia, er hun ikke fremmed for den internasjonale scenen, hvor hun blant annet har spilt på Music Matters (Singapore), Canadian Music Week, og på Live At Heart i Sverige.


Og Nussy er ikke bare en begavet sanger og låtskriver. Nylig fikk hun i oppdag å være DJ både for Melbourne Music Week og Melbourne Spring Fashion Week. I den relativt mettede verdenen av elektronika, skiller hun seg ut fra resten som en ekte artist med en historie å fortelle.  
bottom of page