top of page
  • Redaksjonen

Nadia Essah trollbinder med sin debut-EP


Mood Swings er en samling av de beste, mest ærlige og hjerteskjærende låtene fra hennes portefølje.

Foto: Fredrik Winge

ENDELIG slipper Nadia Essah sin lenge etterlengtede debut-EP Mood Swings.


To nøkkelord for EPen erknuste hjerter og personlig vekst. Låtene forteller en kjærlighetshistorie mellom to mennesker med hjertesorg og lengsel som utgangspunkt. Et vakkert og nostalgisk rot.


–En emosjonell reise gjennom hjertesorg, helbredelse og tekster hentet rett ut fra dagboken hennes.

Den 24 år gamle låtskriveren, produsenten og multiinstrumentalisten Nadia Essah lager dyp og sjelfull RnB. Hun forteller sin livshistorie gjennom sassy tekster og ebb & flow-beats. Essah er et sammensurium av RnB, hiphop, jazz og pop, med et strøssel av elektrofunk.

Kort sagt kvalitetsmusikk med en umiskjennelig særegen sound. Hun spiller melodien til følelsene sine og tar deg med på en reise gjennom sin verden av helbredelse, styrke og håndtering av livet. Alltid med bandet i ryggen, og med en sjelden tilstedeværelse på scenen.


EPen Mood Swings er en samling av de beste, mest ærlige og hjerteskjærende låter fra hennes portefølje. Med inspirasjon fra artister som Frank Ocean og Lianne La Havas lover vi deg en emosjonell reise gjennom hjertesorg, helbredelse og tekster hentet rett ut fra dagboken hennes.


Nadia startet sin karriere som 13-åring og gjorde hyppige studiosessions fra de tidlige tenårene. Det kreves en ambisiøs ung kvinne for å være en del av de 2% kvinnelige musikkprodusentene her i verden, og Essah har virkelig tatt plassen hun fortjener. Etter flere år med utforsking av ulike musikalske univers, har hun nå virkelig funnet sin stil. Ren, rå og uttrykksfull, men samtidig minimalistisk, sassy og sofistikert.

bottom of page