top of page
  • Redaksjonen

Milky Chance blodig og forvirret


Paranoia-alert i det mystiske videoen til Tainted Love.

Foto: Anthony Molinna

Milky Chance, den tyske duoen som har blitt strømmet over 5 MILLIARDER ganger (!!), ligger for tiden inne på Top 5 US Alternative Radio med singelen Colorado. Nå deler de videoen til deres coverversjon av Gloria Jones-låten (senere bedre kjent gjennom Soft Cell) Tainted Love. Låten, som også er med på duoens ferske Trip Tape-mixtape, er fullstendig omformet som en paranoid fantasi der vi møter Milky Chances Clemens Rehbein blodig og forvirret (men hvorfor?).


Versjonen av Tainted Love er også med på Deezers Best of 2021-liste.

Videoen er spilt inn i Berlin av deres mer eller mindre faste samarbeidspartnere Sebastian Ganschow og Vincent Sylvain, og legger til et nytt foruroligende kapittel til en låt med en allerede usannsynlig historie som går helt tilbake til den originale versjonen fra 1964.

Milky Chance sin hit fra tidligere i år Colorado ligger i skrivende stund som #4Alternative Radio i USA og har bikket 65 millioner streams globalt. Gruppen er for tiden på turné i USA, og spiller noen av de største venuene så langt i sin karriere. De fleste datoene er allerede utsolgt.


Versjonen av Tainted Love er også med på Deezers Best of 2021-liste

bottom of page