top of page
  • Redaksjonen

Leander har fått Høydeskrekk


Med stor høyde er det også lenger ned til bakken

Foto: Christer Voll

Den siste tiden har bydd på flere nye låter fra høytflyvende Leander. Han har tjuvstartet sommeren for lengst med singlene Komplisert og Litt Good Luv, i tillegg til utgivelser med Balestrand Badeklubb (Kjartan Lauritzen, Ka2, Zupermaria, Lemaitre m.fl)


16.juni slapp han nok en høydare, som ironisk nok heter Høydeskrekk, en låt som er en av Leanders personlige favoritter


Poenget med låten var å male et bilde av hvor høyt oppe man føler seg når man er forelsket. Med stor høyde er det også langt ned til bakken, så det føles både godt og skummelt.

Tradisjon tro er låten er produsert og skrevet av Leander selv, som også blir å se live sammen med badeklubben på årets utsolgte Balestrand Badeklubb Festival.

I 2020 dannet bergenseren musikkgruppen Balestrand Badeklubb sammen med Kjartan Lauritzen, Lemaitre, Bearson, Jerry Folk, Ka2, Eirik Aas, Zupermaria, Eirik Aas for å nevne noen.


Året etter slapp han sitt selvproduserte debutalbum Du Vet At Eg Liker Når Du Danser november 2021, hvor samtlige singler ble listet på P3, P1 eller P3X. De siste årene har resultert i over 4000 radiospillinger og et utall av Spotifylister.


I tillegg til å ha sluppet to EPer og 18 singler siden 2018, har Leander rukket å co-produsere og mikset Kjartan Lauritzens Fenomenet EP som fikk terningkast 6 av P3.


Og ikke nok med det, han har også sluppet to album sammen med Balestrand Badeklubb og headlinet den utsolgte Balestrand Badeklubb Festivalen.


bottom of page