top of page
  • Redaksjonen

Jørn Trollebø flyr inn i sensommeren!


Den perfekte låten for  sensommeren eller bilturen.

Foto: Backofen Photo

Etter å ha brukt det siste halvannet året på et par hundre konserter og som vert på jamsessions i Oslo, vender endelig Jørn Trollebø tilbake med ny musikk! ​ 

Fly er en særdeles fengende og allsangvennlig låt med en slags retro 90's vibe blandet med moderne gitarer og synther. Dette er den perfekte låten for  sensommeren eller bilturen.


Fly handler om å kunne slippe tankene for en stund og bare nyte hverandres nærvær i et øyeblikk.

Med alt som skjer i verden for tiden, er dette et deilig avbrekk og akkurat det energitilskuddet du trenger.


Jørn ble først kjent for det norske folk i 2014, da han kom helt til finalen i Idol. Hans kraftfulle og sårbare stemme i kombinasjon med et høyt energinivå på scenen er en vinneroppskrift som han har tatt med seg videre og videreutviklet på sine to EPer, flere singler og 6-700 konserter siden den gang. Og ved siden av alt dette,  videreutviklet han også eget sound og fant virkelig sitt sanne jeg.

Hans nye materiale er mye mer personlig enn hans tidligere arbeid, og etter at han også begynte å skrive på norsk,  fikk han tekstene til å treffe lytteren hardere enn tidligere.

Samtidig som at vi nå hører en mer voksen Jørn Trollebø, får vi også høre en låtskriver som virkelig har funnet formelen for ærlige tekster i kombinasjon med sterke pop-hooks!bottom of page