top of page
  • Redaksjonen

Instant hit fra Nva!


Den nye låten er inspirert av kjent Oscar Wilde-sitat.

Foto: Mari Strømsbo Gjørv

Etter suksess med de singlene Why Did You, som var å finne på spillelister som Hits Don't Lie og Ny Pop på Spotify, og Had Enough, som har blitt spilt på norsk radio 300 ganger det siste året, er Nva nå klar for å slippe enda mer musikk ut i verden. I høst slapp hun låter som Fun Again og Savage, en låt om kjedelige gutter som bare vil sitte på sofaen. Låten gjorde at hun blant annet ble lagt til på Tidal Rising Norge, og har også vært å høre på radio nærmere 200 ganger. Totalt det siste året, snakker vi nærmere 500 radiospillinger for artisten de siste 12 månedene alene.

​​

Hearts Are Made for Breaking er inspirert av Oscar Wildes kjente sitat "Hearts are made to be broken". Nok en gang gikk Nva i studio med Sindre Timberlid Jenssen (låtskriver) og Torgeir Ryssevik (produsent), med et ønske om å lage en låt som uttrykte nettopp dette. Og med hjelp fra en duo som står bak flere av årets norske MPG-bidrag, måtte jo resultatet bli bra!​


Å elske er å risikere å bli såret eller miste, men dersom man ikke tar sjansen, går man glipp av magiske opplevelser.

Nva sier det best selv;

-Hjerter er sterkere enn vi tror. Jeg har ofte hørt fra andre at de ikke vil møte noen fordi de ikke ønsker å bli såret. De har til og med frarådet meg å møte noen av samme grunn. Selv om slike utsagn er godt ment, kommer de jo gjerne fra de som ikke våger fordi de tror smerten er sterkere enn det gode. Kjærlighet er uendelig vakkert og den er verdt det enten den varer evig eller ei. Jeg vil være hun jenta som ga alt til en jeg elsker fordi kanskje det er det fineste minnet jeg får i dette livet. Vi vet aldri hva morgendagen bringer, eller enden på historien. Det er vanskelig å våge, men det er magisk og fantastisk når man gjør det. Ingenting som er av verdi kommer lett eller billig, ei heller kjærligheten. Jeg har overlevd mye rart og vondt i livet, og det har sikkert de fleste lytterne mine også. Budskapet mitt er enkelt: våg å hoppe i noe du tror kan gi deg noe godt. Gi alt, selv om det er skremmende. Å elske er å risikere å bli såret eller miste, men dersom man ikke tar sjansen, går man glipp av magiske opplevelser. Vi må slutte være så redde, og heller tørre å lytte til hjertene våre.
bottom of page