top of page
  • Redaksjonen

Hjerteskjærende låt om vanskelige forhold fra thea wang


"Denne kunne jo Jan Eggum skrevet"

Foto: Louise Hvas

I dag slipper thea wang ny musikk på Made Recs når hun returnerer med den ømme, akustiske balladen While He Is Still Asleep, nok en formak på hennes debutalbum som slippes i sommer.


Etter suksessen med sin første singel, Tell Me About it, er den bergenske artisten nå tilbake med et hjerteskjærende spor om et par som opplever at kjærligheten sakte forsvinner.


Wow, kan eg skrive sånne låter? Ok. Snakkes.

While He Is Still Asleep er et lite glimt inn i naboen din sin leilighet, og en melankolsk låt om hjertesorg, kjærlighet og de tidløse tidlige tegnene på et forhold i oppløsning. Jeg hadde nettopp kjøpt meg en gitar, og mens jeg prøvde å lære meg å spille dukket denne sangen opp. Jeg så klart for meg historien og paret, og tenkte lenge at jeg bare hadde funnet på alt. År senere innser jeg at den kanskje også inneholder noen skjulte sannheter fra mitt eget liv fra den tiden. Det er den første låten jeg har skrevet hvor jeg har tenkt sånn «Wow, kan eg skrive sånne låter? Ok. Snakkes». Og det ble faktisk starten på hele prosjektet.

Med et minimalistisk, akustisk gitararrangement, som theas vokal får flyte forsiktig oppå, fanger teksten en intens historie om et vanskelig forhold gjennom sangerens eteriske toner. Dette er den mest intime låten fra thea så langt, hvor den myke instrumenteringen og det hjerteskjærende temaet gir lytteren en god pekepinn på hva som kommer i tiden fremover.

bottom of page