top of page
  • Redaksjonen

God kjærleik fra Leander


Allsangvennlig låt som skinner lys på følelsen av å date i en moderne verden.

Foto: Christer Voll

Leander slipper allsangvennlig låt som skinner lys på følelsen av å date i en moderne verden. Singelen Litt Good Luv er hentet fra hans andre album, Gutten Fra Regnet, som ventes på andre siden av sommeren.


Litt Good Luv er hvordan jeg beskriver den tradisjonelle kjærligheten. Å være troverdig og lojal virker nesten som en oldschool ting i dag og jeg vil tilbake dit. Jeg vil bare ha litt good luv.

Låtskriveren og produsenten hviler sjeldent og er nå aktuell med singel nummer to fra hans andre album, Gutten Fra Regnet, som ventes på andre siden av sommeren. I dag gir han ut låten Litt Good Luv på Laurux Music Group/Sony Norway.

I 2020 dannet bergenseren musikkgruppen Balestrand Badeklubb sammen med Kjartan Lauritzen, Lemaitre, Bearson, Jerry Folk, Ka2, Eirik Aas, Zupermaria, Eirik Aas for å nevne noen. Året etter slapp han sitt selvproduserte debutalbum Du Vet At Eg Liker Når Du Danser november 2021, hvor samtlige singler ble listet på P3, P1 eller P3X. De siste årene har resultert i over 4000 radiospillinger og et utall av Spotifylister.


I tillegg til å ha sluppet to EPer og 18 singler siden 2018, har Leander rukket å co-produsere og mikset Kjartan Lauritzens Fenomenet EP som fikk terningkast 6 av P3.


Her er det bare å følge med fremover!


bottom of page