top of page
  • Redaksjonen

Ekte kjærlighet fra Line Dybedal


Hennes nye single er en god gammel kjærlighetsvise.

Foto: Helle Frogner

Line Dybedal har vært en regelmessig og tydelig stemme de siste par årene, med en hel rekke låter som har vært listet på både P1 og P3, og enda flere som har vært til rotasjon landet rundt.


–Nokre vil kanskje tenkje at det her vart for mykje løøøv på ein gong, men eg trur at vi nokre gongar treng å kjenne på inderlegheita.

Etter det særdeles kritikerroste albumet Tider, et utsolgt operahus på Nordfjordeider og fjorårets storslagne Danse på taket og den vakre hyllesten Til mor, er Line godt i gang med det neste kapittelet i hennes musikkunivers.

Du og eg er en god, gammeldags kjærlighetsvise. Det ligger i luften at de liker hverandre, men hvem tør å ta det første skrittet? De vil ikke bare ha en flørt, de vil ha noe som varer livet ut.

Hun sier det best selv;

-Du og eg er ei kjærleiksvise av den gamle sorten. Nokre vil kanskje tenkje at det her vart for mykje løøøv på ein gong, men eg trur at vi nokre gongar treng å kjenne på inderlegheita. Og nokre gongar er det faktisk heilt riktig med veldig mykje kjærleik på ein gong.

Kjærleik er vanskeleg og kjærleik er fantastisk. Vi kan bli usikre, men på same tid sikre. Ingenting kan få igong "maskineriet" som kjærleiken.

Line har blitt kjent for sin karakteristiske låtskriverstil. Tekster og melodier som treffer både de yngste, de eldste og de fleste midt i mellom. Du og eg er intet unntak!bottom of page