top of page
  • Redaksjonen

Eiken har fått med Angelo Reira på sin nye låt


Glemte Minner markerer starten på en ny epoke for bergensartisten.

Foto: Weareonit

Eiken har vært innom de fleste sjangrene som musiker, men begynner for alvor å etablere seg med sine unike og fengende popsound. Etter en lengre pause fra musikken, hvor han har fokusert på selvutvikling og stabilitet i eget liv, er han nå endelig tilbake med sin sedvanlige mikstur av fengende og intelligent musikk.


Glemte Minner er første låt ut fra hans kommende EP, og har med seg en av landets mest respekterte rappere i Angelo Reira i versene.


Man ønsker gjerne sin tidligere partner alt det beste, men frykten for å bli glemt og forsvinne fra livet til vedkommende, er alltid der.

Låten tar for seg en klassisk problemstilling. Å se en eks-kjæreste bevege seg videre, og de vanskelige følelsene som kan dukke opp knyttet til det. Man ønsker gjerne sin tidligere partner alt det beste, men frykten for å bli glemt og forsvinne fra livet til vedkommende, er alltid der.

Et mykt, enkelt, lykkelig og gitarbasert lydbilde står i stor kontrast til Angelo Reiras dønn ærlige vers, samtidig som at det passer helt perfekt. Refrenget kan fort, til tross for tittelen, vise seg å bli ganske vanskelig å glemme, med en blanding av sårbarhet og optimisme som skinner gjennom i vokalen.

Glemte Minner er produsert av Eiken og Kim Andreas Castillo Oen (Imsito), som også har mikset og mastret låten.

bottom of page