top of page
  • Redaksjonen

City Wolf med eksklusivt slipp i Europa.


Made For This er den tredje singelen hentet fra den kommende EPen.

Foto: Clayton Stroope

Made For This er den tredje singelen hentet fra den kommende EPen til City Wolf. Utgivelsen slippes eksklusivt i Europa.

Det er en anthem for alle de som føler at alle odds er mot dem, men som likevel har nok drivkraft til å overvinne og erobre.

Clayton Stroope, en tidligere VH1 – You Oughta Know-artist, og vokalist og låtskriver i det amerikanske popbandet Thriving Ivory, som solgte til gull i USA og som har vært å finne på de amerikanske Top 40-listene, ønsket å spre vingene og fly bort fra det kjente.


City Wolf om Made For This:


-Made For This er en beint fram hardtslående låt om å styrke seg selv. Det er en anthem for alle de som føler at alle odds er mot dem, men som likevel har nok drivkraft til å overvinne og erobre.


Clayton vokste opp med å lytte til hardt programmerte trommesamples fra Linkin Park, Nine Inch Nails og Depeche Mode, men absorberte vokal inflytelse fra mer emotive popvokalister som Rob Thomas, George Michael og Prince. Hans ønske om å kombinere disse ingrediensene og male dem på et nytt musikalsk lerret, førte ham frem til trappen til LA-produsenten TheUnder.bottom of page