top of page
  • Redaksjonen

City Wolf med eksklusivt slipp.


Popartisten slipper EP i dag, en kun i Europa.

Foto: Revanche Records / Riptide Music Group

City Wolf ble født i en liten leilighet downtown i LA sommeren 2018. Clayton Stroope, en tidligere VH1 – You Oughta Know-artist, og vokalist og låtskriver i det amerikanske popbandet Thriving Ivory, som solgte til gull i USA og som har vært å finne på de amerikanske Top 40-listene, ønsket å spre vingene og fly bort fra det kjente..


….og dette er bare begynnelsen..

Med ønske om å slippe musikk også som soloartist, tok han kontakt med en av LAs mest anerkjente produsenter, TheUnder. EPen som ble resultatet, slippes i Europa i dag via Revanche Records, i samarbeid med Riptide Music Group.

Like etter at EPen var spilt inn, ble låten These Streets plukket opp av Amazon Prime som theme til deres 2019 AVP Pro Tournament-trailer. Og det stoppet ikke der. Hele EPen er nå plukket opp av det amerikanske synclisensieringsfirmaet Music Bed. De to foregående singlene har du kanskje også hørt på spillelister som New Music Friday eller Beautiful Day.

City Wolfs aggressive pop-produksjon og relativt unike tekster og vokalhooks, kommer garantert til å sette sitt merke på det europeiske musikkmarkedet. Han er et distinkt og forfriskende ansikt på popscenen, med et sound og en stemme det er vanskelig å få ut av hodet….og dette er bare begynnelsen..
bottom of page