top of page
  • Redaksjonen

Cherry Cinema liker ikke fine ting


Sommer-anthem blir siste smakebit før albumslipp i august.

Foto: Mathilde Bjørnseth

Etter å ha sluppet de to EPene Crystal Clear: Disc 1 og Crystal Clear: Disc 2 nærmer Cherry Cinema seg sitt debutalbum Crystal Clear, som slippes i august. Men før det er de klare for sommersesongen, som de starter allerede 1.juni med festivalgig på Jærnattå, utgivelsen av den siste singelen fra platen, Nice Things, dagen etter og ny festivalspot helgen etter. Her snakker vi skikkelig brakstart på sommeren!


Slike ting som å holde hender og å si god morgen er jo fine ting, så låten uttrykker en slags frustrasjon over at jeg ikke liker det, fordi jeg vil jo egentlig like det.

Nice Things handler om å være forvirret over hvorfor man blir ubekvem av ting som egentlig skal være hyggelige.

Jeg skrev denne teksten en dag jeg hadde vært på skolen og en medstudent hadde oppfordret til allsang i klassen. Selv om å synge sammen sånn egentlig er hyggelig, ble jeg bare ukomfortabel og ville det skulle være over. Slike ting som å holde hender og å si god morgen er jo fine ting, så låten uttrykker en slags frustrasjon over at jeg ikke liker det, fordi jeg vil jo egentlig like det. Det er på en måte litt flaut for meg å innrømme. Jeg håper at jeg ikke er den eneste som går rundt og føler på dette.


Etter å ha blitt omtalt som "det perfekte festivalbandet" har Cherry Cinema tatt låtskrivingen til neste nivå. Den første singelen i det nye kapittelet av karrieren, Don't Do It, ble raskt Anbefalt av NRK Urørt, og gikk rett inn på spillelistene til NRK P3. Låten har i skrivende stund bikket 500 avspillinger på norsk radio. Også låten New Shot har fått spilletid på radio, og begge EPene Crystal Clear: Disc 1 og Crystal Clear: Disc 2 ble godt mottatt av både presse og fans.

bottom of page