top of page
  • Redaksjonen

Cherry Cinema gir ingen nye sjanser


Festivalfavorittene med smakebit fra Crystal Clear: Disc 2.


Etter å ha fått festivalgjengere til å danse de siste årene, har Cherry Cinema nå for alvor tatt låtskrivingen til et nytt nivå. Deres første single under nytt navn, Don't Do It smalt rett inn på listene til P3, og EPen Crystal Clear: Disc 1, ble godt mottatt både av kritikere og fans.


–Jeg synger om en person jeg trodde var vennen min, men som gang på gang har vist at han bare bryr seg om seg selv og gjerne dytter andre mennesker ned for å få det som han vil.

New Shot er første smakebit fra Crystal Clear: Disc 2, og de starter året med en låt om en kjip person (en ekte en)

Jeg synger om en person jeg trodde var vennen min, men som gang på gang har vist at han bare bryr seg om seg selv og gjerne dytter andre mennesker ned for å få det som han vil. På en vennefest for noen år siden fant jeg ut at han ikke ville komme fordi det var flaut å vise oss frem til den nye kjæresten. Låten heter New Shot fordi han aldri kommer til å få det, en ny sjanse, altså.

bottom of page