top of page
  • Redaksjonen

Bob Odenkirk spiller romkaptein i den nye videoen til Beach Bunny


Hør og sjekk ut ny video og låt fra sommerens oppfølgeralbum

Foto: Artimio Blackburn

Midt under Beach Bunny aka Lili Trifilios største turné noensinne, og like etter kvartettens debut på Coachella, slippes den sjarmerende nye singelen Karaoke. Låten er hentet fra hennes høyt etterlengtede oppfølgerplate Emotional Creature (22.juli, Mom+Pop Music). Videoen til Karaoke sparker i gang del én av bandets visuelle Star Wars møter Star Trek-galaktiske eventyr med ingen ringere enn Bob Odenkirk (Better Call Saul) i rollen som Star Captain. Odenkirk har vært stor fan av Beach Bunny helt siden starten.


Den er om å lære noen å kjenne litt etter litt og å like noen før man egentlig kjenner hele historien.

Beach Bunny har følgende å si om Karaoke:


Karaoke er en låt om å ha en crush. Den er om forelskelse, flyktige følelser og den bittersøte følelsen av usikkerhet. Den er om å lære noen å kjenne litt etter litt og å like noen før man egentlig kjenner hele historien.

De tolv låtene produsert av Sean O’Keefe (Fall Out Boy, Motion City Soundtrack) på Emotional Creature stiger til nye høyder av magnetisk energi og dykker til nye dybder av ubevoktet sårbarhet som i enda større grad sementerer Lili Trifilios velfortjente rykte som en ledende stemme for sin generasjon.


Beach Bunny har samlet over en milliard streams gjennom sin diskografi og har solgt over 60.000 billetter siden begynnelsen av lockdown, for ikke å nevne de tre strake singlene som har svevd høyt på de amerikanske alternativlistene, to av dem solgte til gull. Honeymoon havnet på Best of the year-listene til både NY Times og Rolling Stone, og bandet spilte live både på Jimmy Kimmel Live! og The Tonight Show With Jimmy Fallon.


Beach Bunny er Lili Trifilio

Beach Bunny er også:

Lili Trifilio [vokal, gitar]

Matt Henkels [gitar]

Anthony Vaccaro [bass]

Jon Alvarado [trommer]


bottom of page