top of page
  • Redaksjonen

Beach Bunny kanaliserer Jonas Brothers i bombastisk anthem


Se det actionspekkede rom-eventyret her.

Foto: Artimio Blackburn

I dag slipper Beach Bunny, det musikalske prosjektet til Lili Trifilio, sin bombastiske indiepop-hymnen Entropy, hentet fra platen Emotional Creatures som slippes 22.juli på Mom+Pop.


Låten er brodert med gitarriff som kanaliserer Trifilios favoritt formative post Y2K-ikoner som Kelly Clarkson og Jonas Brothers med et eksplosivt og uslåelig refreng. I musikkvideoen er Trifilio og bandet tilbake i verdensrommet og fortsetter på sitt galaktiske Star Wars møter Star Trek-eventyr. Den følger historien videre fra videoen til Karaoke, hvor Bob Odenkirk spilte en av hovedrollene, i tillegg til at hun også har rukket å debutere både på Coachella og Primavera siden sist.


Beach Bunny har samlet over en milliard streams gjennom sin diskografi .

De tolv låtene produsert av Sean O’Keefe (Fall Out Boy, Motion City Soundtrack) på Emotional Creature stiger til nye høyder av magnetisk energi og dykker til nye dybder av ubevoktet sårbarhet som i enda større grad sementerer Lili Trifilios velfortjente rykte som en ledende stemme for sin generasjon.

Beach Bunny har samlet over en milliard streams gjennom sin diskografi og har solgt over 60.000 billetter siden begynnelsen av lockdown, for ikke å nevne de tre strake singlene som har svevd høyt på de amerikanske alternativlistene, to av dem solgte til gull. Honeymoon havnet på Best of the year-listene til både NY Times og Rolling Stone, og bandet spilte live både på Jimmy Kimmel Live! og The Tonight Show With Jimmy Fallon.


Beach Bunny er Lili Trifilio

Beach Bunny er også:

Lili Trifilio [vokal, gitar]

Matt Henkels [gitar]

Anthony Vaccaro [bass]

Jon Alvarado [trommer]UTVALGT HYLLEST OM DEN FORRIGE SINGELEN “FIRE ESCAPE”


"Beach Bunny specialize in earworms with something to say" - Stereogum, Cover Story


“A refreshingly big breakout” - The FADER, Best of the Month


“Intoxicating, romantic” - Nylon, Best of the Week


“Electrifying” - Uproxx, Best of the Week


​​"Another slice of power pop excellence" - Consequence

bottom of page