top of page
  • Redaksjonen

Beach Bunny avslutter året med ny musikk


Samtidig markerer dette starten på en ny epoke

Foto: Alec Basse

Beach Bunny gjør seg klare til å avslutte nok et toppår, hvor bandet blant annet har spilt på Jimmy Kimmel Live! og The Tonight Show With Jimmy Fallon, de har solgt til gull både med Prom Queen og Cloud 9, som alene har over 260 MILLIONER streams. Totalt har bandet rukket å bikke én MILLIARD streams, og tidligere i år slapp de sin EP Blame Game, som LA Times rett og slett kalte fantastisk.


Jeg ville at den skulle ha en Ieken vibb med anthemiske refrenger og en svær, salig avslutning.

I dag slipper bandet sin nye single Oxygen, produsert av Sean O’Keefe, via Mom+Pop Music. Låten slippes i forkant av bandets største turné så langt i karrieren, som allerede har over 30 utsolgte datoer, og som starter 1.november i Detroit. Du har imidlertid fremdeles sjansen å få med deg konserten på Parkteateret i Oslo 24.februar.

Forrige uke remikset bandet I Love You But I Love Me More med MARINA, en formativ artist for Beach Bunnys frontfigur Lili Trifilio.


Trifilio sier følgende om den nye singelen;


-Oxygen er en låt om frykten ved å navigere i romantiske følelser, gleden som kommer når man våger å la det skje, og om å slippe taket i angsten og de indre følelsene som forteller oss at vi ikke fortjener kjærlighet. Jeg ville at den skulle ha en Ieken vibb med anthemiske refrenger og en svær, salig avslutning.

bottom of page