top of page
  • Redaksjonen

amilost med siste makebit før EP


Dette er alt-pop som både fanger bredt og som er mektig intim..

Foto: Weareonit

by:Larm-aktuelle amilost slipper i dag deres nest siste singel før EP-slipp i juni. Dette er alt-pop som både fanger bredt og som er mektig intim. The Good Kind Of Love griper tak i følelsen av å savne en essensiell forbindelse med en elsker.


The Good Kind Of Love er den nest siste singelen før de slipper debut-EPen Introspective Souvenirs.


Vi ønsker at folk skal kunne kanalisere smerten sin og ubesvarte spørsmål gjennom å lytte til låtene våre.

Den norsk-britiske trioen med Oslo-jenta Sigrid Zeiner-Gundersen i spissen, flankert av Ross Craib og Charlie Fowler, fløy rett inn på spillelistene til P3 med debutsingelen Pillowside, som har blitt spilt over 300 ganger på nasjonal radio her hjemme.

amilost kan best beskrives som tre venner med en evne til å skrive låter som gjør rå følelser om til ren skjønnhet. Alt-pop som både fanger bredt og som er mektig intim.


The Good Kind Of Love griper tak i følelsen av å savne en essensiell forbindelse med en elsker. Den typen misforhold som gjør at man føler seg usett og lengter etter å bli skikkelig forstått. En strykekvartett, arrangert av Sigrid, svever over et kjølig pianoriff som kan minne om Ludovic Einaudi. Er dette en sang om å vente på den rette personen, eller om å vente på noe umulig?


-Vi ønsker at folk skal kunne kanalisere smerten sin og ubesvarte spørsmål gjennom å lytte til låtene våre sier Sigrid, som produserte EPen sammen med Ross


bottom of page